Σιέλης: «Μέχρι... θανάτου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΛ TV έκανε ο αμυντικός της ομάδας, Βαλεντίνος Σιέλης που τόνισε οτι οι ποδοσφαιρiστές θα παλέψουν μέχρι θανάτου για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σαν ομάδα. Στόχος μας ήταν να πετύχουμε γκολ και να μην δεχθούμε γκολ. Νομίζω ότι αυτό το πετύχαμε. Το 1-0 δεν είναι και σκορ πρόκρισης,

αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο.Δυστυχώς, από δικά μας λάθη βρεθήκαμε στο σημείο να περιμένουμε από άλλες ομάδες ή κι από εμάς να κάνουμε το απόλυτο για να μπούμε στην εξάδα. Αν είναι δυνατόν, η ΑΕΛ να μην είναι στην εξάδα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα παλέψουμε ειλικρινά μέχρι θανάτου για να πάρουμε το παιχνίδι.Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Έδωσαν το παρόν τους, ακόμα και με άσχημες καιρικές συνθήκες, αλλά θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια να είναι γεμάτη η εξέδρα, να μας δώσει πολύ περισσότερη δύναμη για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Keywords
Τυχαία Θέματα