Απόλλων: Σεσημασμένοι γκολτζήδες

Ο Απόλλωνας πήρε μεγάλο διπλό κόντρα στην Ομόνοια, κράτησε τις διαφορές από την δεύτερη θέση και μια βδομάδα αργότερα καλείται να πράξει το ίδιο αυτή την φορά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Το συγκρότημα του Ιοάν Αντόνε με την ίδια συνταγή θέλει να πανηγυρίσει την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη και παράλληλα να πάρει απόσταση 6 βαθμών από τους γαλαζοκίτρινους.

Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ο Απόλλωνας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, κερδίσει σχετικά εύκολα και βαδίζει από νίκη σε νίκη.

Για να συμβεί αυτό, δύο ποδοσφαιριστές

βρήκαν τα πατήματα τους τους, απέκτησαν την χημεία που απαιτείται στον επιθετικό τομέα και «ματώνουν» τις αντίπαλες άμυνες.

Γκιέ και Παπουλής σκόραραν στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ενώ εδώ και δέκα αγωνιστικές ή ο ένα ή και οι δυο σκοράρουν ασταμάτητα. Αποτέλεσμα αυτού, φυσικά η ομάδα να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ το οποίοι καλείται να κερδίσει στον αυριανό αγώνα.

Εάν ο Απόλλωνας παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στο πλάνο του όπως πριν μια βδομάδα και οι δυο «killer» καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα τότε θα έχουν όλα τα στοιχεία για να φύγουν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα με το τρίποντο από τη Λευκωσία. Φυσικά ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αφού ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ωστόσο η ομάδα του Ιοάν Αντόνε απέδειξε ότι επιθετικά βγάζει φωτιές και αυτό καλείται να κάνει και στον αυριανό αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα