«Σφυροκοπάει» την Κωνσταντινούπολη σήμερα ο Ερντογάν

Με 5 ομιλίες στην Κωνσταντινούπολη κλείνει σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος θα μιλήσει σε 5 μεγάλες συνοικίες της ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης, ενώ την τελευταία ομιλία θα την πραγματοποιήσει σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές της Κωνσταντινούπολης το Εγιούπ, αλλά κι εκεί που είναι ένα από τα ιστορικότερα τζαμιά της Πόλης και ο τάφος του Μωάμεθ του Πορθητή.

Το πρόγραμμα του Ερντογάν σήμερα:

Εσενγιούρτ – 12.00

Μπεϋλίκντουζού – 13.30

Άβτζιλαρ – 15.00

Κουτσούκτσεκμετζέ

– 16.00

Εγιούπ – 17.00

Αντίστοιχα ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Μουχαρέμ Ιντζέ, θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελευταία του προεκλογική ομιλία του στην ασιατική Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Μάλτεπε.

Δύο νέα προεκλογικά σποτ για τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν

Άλλα δύο νέα προεκλογικά σποτ για τον Τούρκο πρόεδρο δημοσιοποιήθηκαν σήμερα ένα 24ωρο πριν από τις εκλογές, προκειμένου να πειστεί και ο τελευταίος αναποφάσιστος ή αντιφρονών…

Στο πρώτο σποτ μιλάει ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας μάλιστα «Εγώ ειμί… η Τουρκία» (κατά το ‘εγώ ειμί ο Ιησούς’). Παρουσιάζει διάφορα μέρη από όλη την Τουρκία και απλούς ανθρώπους την ώρα του καθήκοντος.

«Εγώ είμαι η Τουρκία, εγώ είμαι Τούρκος, είμαι Τσερκέζος, είμαι Πόντιος, είμαι Άραβας, είμαι Κούρδος», λέει στη συνέχεια για να δείξει ότι η καρδιά του ‘αγκαλιάζει’ 72 (!) συνολικά εθνότητες της Κεντρικής και Μέσης Ανατολής.

Το άλλο προεκλογικό σποτ αποτελεί ένα ντοκιμαντέρ, όπου μιλούν άνθρωποι που τον γνωρίζουν τον ίδιο ή την οικογένειά του και μιλάνε για τον άνθρωπο ‘Ερντογάν’.

Γείτονες, φίλοι της οικογένειας, παλιοί σύντροφοί, συγγενείς και άνθρωποι τρίτης ηλικίας που επισκέφτηκε μιλούν για την καλοσύνη του, αλλά και για το πόσο χιουμορίστας και παράλληλα αισθηματίας είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα