«Σφαγή» Θεμιστοκλέους-ΑΚΕΛ: «Το ΡΙΚ θέλει κατάρρευση»-«Απορρίπτω με βδελυγμία»

Νέα γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ Ανδρέα Θεμιστοκλέους και ΑΚΕΛ σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του ΡΙΚ, ο Θεμιστοκλέους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι ραδιοφωνικές συχνότητες είναι εθνικός πλούτος, ανήκουν στον λαό και διαχειριστής αυτού του πλούτου, όσον αφορά το ΡΙΚ, είναι το Κράτος. Δεν είναι ιδιοκτησία του καθενός

να την διαχειρίζεται όπως νομίζει, όπως του τηλεφωνήσουν, όπως του πουν».

Αφού αναφέρθηκε στις εμφανίσεις πολιτικών στο ΡΙΚ, καταγγέλλοντας ότι «πρώτος σε ''πωλήσεις'' είναι ο κύριος Πασιουρτίδης (βουλευτής ΑΚΕΛ) με 50, 60 εμφανίσεις […]. Εσύ κύριε Κουλία είσαι προτελευταίος με δύο εμφανίσεις από την μέρα που έχεις εκλεγεί βουλευτής. Ο τελευταίος είμαι εγώ. Ένας βουλευτής αναδεικνύει ένα μείζον  θέμα σε αυτό τον τόπο, κάθεται σπίτι του και βλέπει τέσσερις άσχετους βουλευτές με το θέμα να το συζητούν. Το ΡΙΚ δεν είχε την ευαισθησία να πάρει τον βουλευτή που το ανέδειξε. Αυτό το ΡΙΚ δεν συνάδει με κανένα δημόσιο συμφέρον. Αυτό το ΡΙΚ θέλει κατάρρευση. Σπαταλούν τα χρήματα του κυπριακού λαού για να βολεύουν τους φίλους τους και να βολεύονται οι ίδιοι. […] Ξέσπασε το σκάνδαλο του καθηγητή πανεπιστημίου πρωτοβάθμιας, να συλλαμβάνεται, να ανακρίνεται, να πηγαίνει δικαστήριο, να καταδικάζεται. Δεν είχε κάποιον στο ΡΙΚ να δείξει την παραμικρή ευαισθησία, να περιγράψει τα γεγονότα, τα οποία βουλευτής έβγαλε στη δημοσιότητα. Αλλά όταν ο βουλευτής μπήκε στην απαγορευμένη ζώνη, πρώτη είδηση για τρεις ημέρες».

Παίρνοντας τον λόγο ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, ανέφερε ότι «θα προσπεράσω  το stand up comedy που προηγήθηκε, γιατί όταν βουλευτής εκχυδαΐζει την παρανομία τότε πιάσαμε πάτο».

Οι αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση του Θεμιστοκλέους, ο οποίος πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Δαμιανού να εξηγήσει τις αναφορές του. Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ τότε απάντησε ότι «επειδή εμείς πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση, απορρίπτω με βδελυγμία το stand up comedy που προηγήθηκε. Δεν θα δώσω συνέχεια και γνωρίζω από την Θήρα πού ακριβώς βρισκόσασταν».

Διαβάστε επίσης: 

Αιχμές Θεμιστοκλέους σε ΑΚΕΛ για σεξ.παρενόχληση από ευρωβουλευτή

Χαμός στη Βουλή για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση - Πέρασε η πρόταση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφαγή Θεμιστοκλέους#45ΑΚΕΛ, Το ΡΙΚ, #45Απορρίπτω,sfagi themistokleous#45akel, to rik, #45aporripto