«Σφαγή» για κούρεμα:«Δε θα με φιμώσεις»- «Τώρα ζητάτε ρέστα»

Πολιτική αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους και με αιχμηρές ατάκες εκατέρωθεν, ξέσπασε ανάμεσα στους εκπροσώπους των επιτελείων, στο ΣΙΓΜΑ και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι».

Πρωταγωνιστής αρχικώς, της σφοδρής λογομαχίας, ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου και η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Οι δυο τους, «έβγαλαν μαχαίρια» για το κούρεμα και τα γεγονότα της

εποχής που οδήγησαν σε αυτό, καθώς επίσης και αν η πρώτη πρόταση που ήρθε στη Βουλή ήταν σε ισχύ ή όχι.

Η κα. Χαραλαμπίδου κατηγόρησε τον κ. Προδρόμου για «μισές αλήθειες» με τον ίδιο να της απαντά χαρακτηριστικά λέγοτνας της: «Μην λέτε ψέματα».

Τα αίματα στο στούντιο άναψαν ακόμη περισσότερο από εκείνο το σημείο και έπειτα με την εκπρόσωπο του επιτελείου του Σταύρου Μαλά σε έντονο ύφος να δηλώνει: «Δε λέω ποτέ ψέματα κύριε Προδρόμου! Και προσπαθήσατε πολλές φορές να με συκοφαντήσετε γιατί φοβάται η κυβέρνηση σας την κριτική που ασκώ».

Ο κ. Προδρόμου εκνεύρισε ακόμη περισσότερο την κα. Χαραλαμπίδου όταν συνέχιζε να μιλάει από "πάνω" της, θέτοντας επίμονα τα δικά του ερωτήματα, με την ίδια να ξεσπάει λέγοντας: «Θα με αφήσετε να πω αυτό που θέλω και δε θα με φιμώσετε!»

Στην κόντρα μεταξύ των δυο μπήκε και το ΓεΣΥ με την κα. Χαραλαμπίδου να κατηγορεί την κυβέρνηση για την επιμονή της στο πολυασφαλιστικό και την στόχευση ως προς την εξυπηρέτηση των «κεφαλαιοκρατών φίλων τους», όπως η ίδια δήλωσε.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Προδρόμου και απαντώντας στα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση Αναστασιάδη, η κα. Χαραλαμπίδου τόνισε: «Έπαιξαν με τη μοίρα της Κύπρου, την πτώχευσαν και τώρα ζητούν και τα ρέστα. Αυτά λοιπόν τα ακούω βερεσέ».

Στην αντιπαράθεση ωστόσο, μπήκε και η εκπρόσωπος του Νικόλα Παπαδόπουλου, Άννα – Προοκοπίου Κουκκίδου, όταν προκλήθηκε από τον κ. Προδρόμου να απαντήσει γιατί διαμαρτύρονται στο ΔΗΚΟ από την στιγμή που ψήφισαν το κούρεμα.

Η ίδια, σήκωσε το γάντι κατηγορώντας τον Νίκο Αναστασιάδη για ελλιπή προγραμματισμό και προετοιμασία που οδηγήσαν στις τραγικές κατάστασεις τον Μάρτη του 2013.

Ο εκπρόσωπος του Γιώργου Λιλλήκα, Αντρέας Αποστόλου, τοποθετούμενος μετά τον καυγά των τριών επιτελείων δήλωσε: «Μόλις απαντήθηκε το ερώτημα γιατί πρέπει να γυρίσει σελίδα ο τόπος μετά από αυτή την δεκαετία. Την δεκαετία της νυν κυβέρνησης της προηγούμενης και του κ. Παπαδόπουλου που στήριξε και της δυο».

Keywords
Τυχαία Θέματα