"Στην Περιστερώνα θα αλλάξουμε επίπεδο"

Έτοιμος να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της Δόξας είναι ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας). Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας τόνισε πως με τη δημιουργία γηπέδου στην Περιστερώνα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Αναλυτικά:

Για την καλή πορεία που έκανε η ομάδα το 2017 είπε: «Είναι γεγονός ότι η Δόξα έκανε καλή πορεία τη χρονιά που έφυγε. Μια Δόξα όπως θέλαμε να τη βλέπουμε και είμαστε χαρούμενοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε».

Για τις πετυχημένες μεταγραφές είπε: «Δεν είναι μόνο δική μου δουλειά, είναι συλλογική,

με τον προπονητή και το συμβούλιο. Ελπίζουμε να μην φύγουν αρκετοί, γιατί θέλουμε να κτίσουμε πάνω σε αυτούς και να συνεχίσουμε απ’ εκεί που θα μείνουμε φέτος για να την κάνουμε καλύτερη. Θα φτιάξουμε και το δικό μας γήπεδο στην Περιστερώνα και, αν τα καταφέρουμε, θα ανεβάσουμε ακόμα ένα επίπεδο την ομάδα. Έπαιξα πολλά χρόνια στην Περιστερώνα. Παίζαμε συνεχώς με 500 φιλάθλους, κάτι που μας λείπει τώρα. Αν πάμε στην έδρα μας, θα αλλάξουμε επίπεδο».

Για αποχωρήσεις παικτών είπε: «Έχουν αποχωρήσει δύο ποδοσφαιριστές και υπάρχουν δύο κενές θέσεις. Τόνισα πολλές φορές ότι δεν αποχωρεί κανείς από τη Δόξα. Δεν συζητάμε καν και είμαι κάθετος».

Για την ενίσχυση: «Δεν καιγόμαστε να πάρουμε παίκτες. Θα περιμένουμε. Η δικιά μου εμπειρία, λέει ότι τα καλύτερα ψώνια γίνονται την τελευταία στιγμή».

*Ο πρόεδρος της Δόξας δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θλίψη του για τον χαμό του Ντούσαν Μιτόσεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα