Σφάχτηκαν μπροστά σ' ανήλικο παιδί τους για το κοντρόλ & την τέντα

Xωρισμένο ζεύγος «σφάχτηκε» μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού τους για ασήμαντο λόγο. Αιτία για την τραυματική εμπειρία του παιδιού στάθηκε ένα κοντρόλ της τηλεόρασης και μία τέντα του γκαράζ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σόφη Ορφανίδη στην εφημερίδα «Πολίτης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τρικούβερτος καβγάς έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Όλα έγιναν, όταν η σύζυγος, λίγο μετά το χωρισμό, θέλησε να χρησιμοποιήσει το εξοχικό το οποίο μοιράστηκαν εξ ημισείας με το σύζυγό της και προς το σκοπό αυτό του απέστειλε μηνύματα για να τον ενημερώσει σχετικά, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Όπως

αναφέρεται στο δημοσίευμα, την επόμενη μέρα μετέβη με το παιδί στο εξοχικό και τότε διαπίστωσε ότι το κάγκελο εισόδου του χώρου στάθμευσης ήταν αλυσοδεμένο, ενώ από το εσωτερικό του σπιτιού έλειπαν τα τηλεχειριστήρια των τηλεοράσεων και των κλιματιστικών.
Η σύζυγος αφού τον εντόπισε σε παρακείμενο εξοχικό, που ανήκει στον πατέρα του κι επέστρεψαν στο εξοχικό τους, όπου εκεί ο σύζυγος έθεσε σε λειτουργία τα κλιματιστικά αλλά αρνήθηκε να επιστρέψει και το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Επίσης αρνήθηκε να απελευθερώσει την είσοδο του γκαράζ επειδή την τέντα την αγόρασε ο ίδιος, όπως έλεγε.

Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, με το 5χρονο παιδί του ζεύγους να είναι μάρτυρας όσων τραγικών ακολούθησαν.

Οι δύο τους αντάλλαξαν βρισιές ενώ ακολουθήσε επίθεση της συζύγου στο σύζυγό της, καταφέρνοντας του – σύμφωνα με το δημοσίευμα, τραύματα στο λαιμό ενώ του προξένησε με τα νύχια της εκδορές στο πρόσωπο.

Ο σύζυγος προέβη σε καταγγελία και πρωτόδικα η σύζυγος καταδικάστηκε σε 400 ευρώ πρόστιμο, ενώ η υπόθεση ξαναζωντάνεψε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου καθώς η σύζυγος άσκησε έφεση επιδιώκοντας ακύρωση της καταδίκης της.

Ωστόσο απορρίφθηκε με την πρωτόδικη απόφαση να κρίνεται ορθή, καταλήγει στο ρεπορτάζ η συνάδελφος Σόφη Ορφανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα