«Σεβόμαστε αλλά... μας ξενίζει λίγο η απόφαση του προπονητή»

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στο Ράδιο πρώτο για την σημερινή γενέθλια ημέρα της ομάδας, που κλείνει 89 χρόνια ζωής για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα που ακολουθεί, αλλά και για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ράν Μπέν Σιμόν. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις της Αριάδνης Γενεθλίου:

«Σημαντική μέρα για εμάς. Γιορτάζουμε σήμερα από χαρά και περηφάνια. Αναγνωρίζουμε τα 89 χρόνια ιστορίας που έχει το σωματείο μας. Είμαστε περήφανοι που
έχουμε την πρωτιά σε σύνολο τίτλους σε όλα τα αθλήματα»

«Θέλουμε να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας με νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα το παλέψουμε θα προετοιμαστούμε πολύ καλά για τον αγώνα»

«Αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός είναι ο Αντάμοβιτς, ο οποίος όμως ανεβάζει ρυθμούς. Επιστρέφουν Ιβάν Κάρλος και Βοζίνια». 

«Είμαστε χαρούμενoι με την επάνοδο του Αβραάμ στην Εθνική. Πάντα σεβόμαστε τις απόψεις του Ομοσπονδιακού προπονητή. Μας ξενίζει λίγο η απόφασή του να μην καλέσει τον Χρίστο Γουίλερ. Έχει αρκετές συμμετοχές και είναι ανεβασμένος. Είναι επιλογές όμως του προπονητή και θα πρέπει να τις σεβαστούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα