Σεβίλλη-μύθος διέλυσε τη Γιουνάιτεντ και πάει για το 7ο!

Υπόκλιση της Γιουνάιτεντ στην 6 φορές κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, η οποία πήρε τεράστια νίκη στο Sanchez Pizjuan (3-0), προκρίθηκε στα ημιτελικά και «βλέπει» τον 7ο τίτλο της. Πέρασαν Γιουβέντους, Λεβερκούζεν.

*Η Σεβίλλη στα ημιτελικά θα παίξει με την Γιουβέντους, ενώ η Λεβερκούζεν με την Ρόμα.

width="300"> 

Οπως το ονειρευόταν ξεκίνησε το ματς η Σεβίλλη σε μια φάση «εφιάλτη» για την Γιουνάιτεντ. Στο 8’ ο Μαγκουάιρ έκανε τραγικό λάθος ως τελευταίος παίκτης, ο Λαμέλα πήρε και ο Εν Νεσίρι τελείωσε τη φάση στο τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα. Οι γηπεδούχοι έβγαζαν όση ένταση είχαν σε κάθε φάση, περιόρισαν τους Αγγλους σε υποψίες φάσεων με Γουάν-Μπισάκα (22’) και Καζεμίρο (36’) και την ίδια στιγμή έδειχναν πολύ πιο απειλητικοί μπροστά.

Στο 25’ ο Ντε Χέα πρόλαβε τον Οκάμπος, στο 39’ ο Λίντελοφ έκοψε τον Σούσο και στο 40’ το γήπεδο πανηγύρισε το γκολ του Αργεντινού επιθετικού με όμορφο πλασέ, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ στο χτίσιμο της επίθεσης και το πρώτο μέρος τελείωσε με 1-0.

 

 

 

 

 

 

Δυστυχώς για την ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ το δεύτερο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Με γκολ για την Σεβίλλη. Στο 47’ έπειτα από κόρνερ ο Μπαντέ βρήκε στην μπάλα με τον ώμο και εκείνη πέρασε ψηλοκρεμαστά πάνω από τον Ντε Χέα - που έκανε κακή εκτίμηση - και πήγε στα δίχτυα του. Το γρήγορο τέρμα έδωσε και πάλι φτερά στους Ανδαλουσιάνους, που πλέον είχαν τον πλήρη έλεγχο και έδειχναν κλάση πάνω. Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι γλύτωσαν σε φάση διαρκείας και επιθετικά περιορίστηκαν σε ένα τεχνικό αριστερό του Κασεμίρο (62’) και ένα φάουλ του Ερικσεν (72’).

Στο τελευταίο κομμάτι του ματς η Σεβίλλη κράτησε πολύ εύκολα τον έλεγχο χωρίς να δέχεται φάσεις και αφού προέκυψε ένα ακόμα «δώρο», δεν είχε λόγο να πει «όχι». Στο 81’ ο Ντε Χέα βγήκε έξω από την περιοχή του και προσπάθησε να διώξει, όμως σέρβιρε στον Εν Νεσίρι, ο οποίος πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Check-in από Γιουβέντους, Λεβερκούζεν

Η Γιουβέντους είχε νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς στο Τορίνο και στην Πορτογαλία υπερασπίστηκε το προβάδισμά της κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας τσεκάροντας το εισιτήριο. Για την Γηραιά Κυρία άνοιξε το σκορ στο 9’ με σουτ ο Ραμπιό, ο οποίος όμως στο 20’ έκανε πέναλτι και ο Εντουαρντς έγραψε το 1-1, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε. Πρόκριση και για την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία μετά το 1-1 εντός έδρας, επιβλήθηκε 1-4 στο Βέλγιο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τον Ντιαμπί να σκοράρει δύο φορές.

Πηγή:Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Σεβίλλη#45μύθος, Γιουνάιτεντ,sevilli#45mythos, giounaitent