Σενάριο για Μουρίνιο στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ίσως απασχολήσει την Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που ο γαλλικός σύλλογος απολύσει τον Λοράν Μπλαν στο τέλος της σεζόν.

Ανταγωνιστή όσον αφορά την περίπτωση πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική της ηγεσία φαίνεται να αποκτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Special One έχει συνδεθεί έντονα με το τιμόνι των «Κόκκινων Διαβόλων» για το καλοκαίρι καθώς φέρεται να είναι ο επικρατέστερος ώστε να διαδεχθεί τον Λουίς φαν Χάαλ.

Ωστόσο,

σύμφωνα με την Telegraph, ο Μουρίνιο είναι πολύ πιθανό να δεχθεί κρούση και από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς το μέλλον του Λοράν Μπλαν στους Παριζιάνους δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου βέβαιο, παρά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Φλεβάρη.

Μπορεί η Παρί να καθάρισε πολύ εύκολα τον τίτλο εντός των συνόρων, ωστόσο ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Champions League δεν άρεσε σε καμία περίπτωση στον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος έχει δαπανήσει ένα... καράβι λεφτά στον σύλλογο αλλά δεν έχει δει κάποια σημαντική ευρωπαϊκή επιτυχία.

Έτσι στο τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται Παρί Σεν Ζερμέν και Λοράν Μπλαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και σε αυτήν την περίπτωση μία προσέγγιση της Παρί στον Ζοσέ Μουρίνιο είναι πάρα πολύ πιθανή.

Πάντως, όπως επισημαίνει η Telegraph, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, προτεραιότητα για τον Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξ αιτίας της επιθυμίας του Πορτογάλου τεχνικού να παραμείνει στην Αγγλία, αλλά και από το γεγονός της έλλειψης ανταγωνισμού στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα