Σενάρια και ανατροπές στην πορεία των ερευνών για το φονικό

Έχουν ήδη παρέλθει σχεδόν 48 ώρες από τη στιγμή που διαπιστώθηκε η διάπραξη του διπλού εγκλήματος και πλέον οι ανακριτές δίδουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την πλήρη εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.

Σήμερα Παρασκευή οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό του φονικού όπλου, το οποίο . δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Δείτε: Νέα σύσταση Λοϊζίδου για το διπλό φονικό στο Στρόβολο

Διαβάστε: Φονικό Στροβόλου: «Μίλησε» η νεκροτομή στο άτυχο ζεύγος

Παρόλα αυτά, το γεγονός

ότι δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανακριτές της υπόθεσης αφού η εκτίμηση είναι ότι έχουν στην κατοχή τους αρκετά στοιχεία και τεκμήρια τα οποία θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση.

Δείτε επίσης: Δημ/χος Στροβόλου για φονευθέντα:"Ήταν καθηγητής,φίλος μου"

Διαβάστε ακόμη: Αστυνομία:Έχουμε 1η εικόνα για φόνο-Μέχρι απόψε νέα δεδομένα

Είναι γεγονός ότι οι ανακριτές έχουν περιορίσει τα σενάρια που διερευνούν και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ταυτοποίηση γενετικού υλικού αλλά και στοιχείων, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι υπήρξε παρέμβαση στη σκηνή και ότι το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που αναφέρεται ως περιστατικό.

Διαβάστε ακόμη: Με αμυντικό τραύμα και οι 2 δολοφονηθέντες-Αιφνίδια επίθεση

Δείτε επίσης: Ανατομία σε έγκλημα Στροβόλου-"Μένος στη σχέση θύτη-θύματος"

Κλειδί στην κατεύθυνση των ερευνών αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της οικίας, επομένως ο κλοιός γύρω από τον ύποπτο ή τους ύποπτους έχει στενέψει, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε ακόμη: Φονικό Στροβόλου: Η σύλληψη που θα ρίξει φως στο έγκλημα

Συνεπώς δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και εντάλματα σύλληψης. Υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και εκεί επικεντρώνονται οι προσπάθειες.

Τέλος πρέπει ν' αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας παραλήφθηκε επιπρόσθετο υλικό το οποίο κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα