Σεμινάριο για διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων για τις εξετάσεις του Collective Investment Scheme Administration από το CISI.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται κυρίως προς εταιρίες που προσφέρουν Διαχειριστικές Υπηρεσίες (Fiduciary Service Providers / ASPs) καθώς προσφέρει σημαντικά οφέλη σε άτομα και εταιρίες που θα προχωρήσουν με αίτηση για να εγκριθούν ως Διαχειριστές Επενδυτικών Κεφαλαίων με την επερχόμενη νομοθεσία.

Η

εκπαίδευση περιλαμβάνει το ρυθμιστικό πλαίσιο και ελέγχους που διέπουν τη Διαχείριση Επενδυτικών Κεφαλαίων, συστήματα και την συγκρότηση τους, και τους ρόλους και τις ευθύνες όλων όσοι ασχολούνται με το θέμα. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί η αγορά και πώληση μεριδίων και μετοχών, διακανονισμοί και καταχωρήσεις, κατανομή εισοδήματος και μερισμάτων, επικοινωνία με επενδυτές, φορολόγηση συλλογικών επενδύσεων κ.α.

Η εν λόγω εξέταση απευθύνεται σε άτομα που θέλουν είτε να αποκτήσουν εκπαίδευση στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων, είτε θέλουν να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες πιστοποιήσεις από το CISI (απευθυνθείτε στο EIMF για περισσότερες πληροφορίες).

Το διήμερο σεμινάριο θα λάβει χώρα στη Λευκωσία στις 21 και 22 Απριλίου, και είναι επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του EIMF εδώ ή πάρτε τηλέφωνο στο 2227 4470.

Keywords
Τυχαία Θέματα