Σειρά επαφών Χριστοδουλίδη με κόμματα και οργανωμένα σύνολα

Σειρά επαφών με πολιτικά κόμματα, αλλά και με οργανωμένα σύνολα που δεν έχουν ακόμα λάβει τις αποφάσεις τους για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, θα έχει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, από τις 6 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κ. Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή,

ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας συνεχίζει την πρώτη φάση του διαλόγου με τους πολίτες, με την πραγματοποίηση πιο διευρυμένων συναντήσεων ανά το παγκύπριο.

Παράλληλα, σημειώνεται, ξεκίνησε η δεύτερη φάση του διαλόγου, που αφορά συναντήσεις με οργανωμένα σύνολα, κοινωνικούς εταίρους, φορείς, οργανώσεις, προσωπικότητες και πολιτικά κόμματα, τα οποία δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποφάσεις τους σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές.

Αναφέρεται ότι στόχος των επαφών αυτών είναι να παρουσιαστούν οι αρχές πολιτικών θέσεων, πυλώνες και προτεραιότητες του υπό διαμόρφωση προγράμματος, καθώς επίσης η εποικοδομητική συζήτηση αριθμού θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία ευρύτερα.

Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του διαλόγου με την κοινωνία, ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, στις 6 Ιουνίου με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και το ΔΗΚΟ, στις 9 Ιουνίου με την ΕΔΕΚ και στις 4 Ιουλίου με το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Διαβάστε επίσης 

Συνάντηση ΕΔΕΚ με Χριστοδουλίδη την ερχόμενη εβδομάδα-Ιούλιο η τελική απόφαση

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα