Το Υπ. Υγείας προκήρυξε σχέδια κρατικών ενισχύσεων προς εθελοντικές οργανώσεις

Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε τα σχέδια κρατικών ενισχύσεων 2022 προς εθελοντικές οργανώσεις για επιχορηγήση μέχρι €500.000, ανά τριετία και για επιχορήγηση πέραν των €500.000 ανά τριετία και καλεί τις Εθελοντικές Οργανώσεις και Ιδρύματα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, για υποβολή αιτήσεων για επιχορήγηση των προγραμμάτων τους.

 Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ η μία προκήρυξη, αφορά το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 360/2012 της Επιτροπής για την παροχή Υπηρεσιών Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος (γνωστού ως De Minimis) σύμφωνα με το οποίο, το

όριο των ενισχύσεων δεν υπερβαίνει τις €500.000, ανά τριετία, ανά επιχείρηση. 2. Σημειώνεται ότι το εν λόγω Σχέδιο έχει τροποποιηθεί με βάση την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 27/05/22. 3. Η προκήρυξη, το Σχέδιο, το Έντυπο Αίτησης και τα σχετικά Παραρτήματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας και όσοι Φορείς ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.

Δεύτερη προκήρυξη, αφορά το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων βάσει της Απόφασης 2012/21 ΕΕ για την παροχή Υπηρεσιών Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος σύμφωνα με το οποίο το όριο των ενισχύσεων υπερβαίνει τις €500.000, ανά τριετία, ανά επιχείρηση.

Οι προκηρύξεις , τα Σχέδια, τα Έντυπο Αίτησης και τα σχετικά Παραρτήματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα