Σε σταθερή κατάσταση η συνοδηγός του θανατηφόρου στο Τσέρι

Σταθερή και εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της 20χρονης που ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε η 23χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαία σύγκρουση σήμερα τα ξημερώματα στο Τσέρι.


Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η 20χρονη, που λόγω της σύγκρουσης υπέστη κάταγμα στη λεκάνη και στα πόδια, έχει χειρουργηθεί και νοσηλεύεται με την κατάστασή της να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/02) όταν η 23χρονη οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού

(παρακαμπτήριος Τσερίου) με κατεύθυνση από την λεωφόρο Τεύκρου Ανθία προς λεωφόρο Τσερίου με συνοδηγό 20χρονη .

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του σχήματός της παρεξέκλινε της πορείας προς τα δεξιά και προσέκρουσε στο δεξιό κιγκλίδωμα. Ακολούθως εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο όχημα που οδηγούσε 35χρονος.

Οι επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν από το όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διακοσμήθηκαν στο Γενικό Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 23χρονης.

Διαβάστε επίσης: Άμορφη μάζα το όχημα της άτυχης Ελισάβετ – Σφοδρή η σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσέρι,tseri