Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση-Επί ποδός η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για βροχοπτώσεις και ανέμους, το απόγευμα της Πέμπτης(12/02).

Η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει ως τις τέσσερις το απόγευμα σήμερα. Αναμένονται βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια έξι ωρών.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα επλήγησαν όλες οι πόλεις της Κύπρου, ωστόσο αυτή που φαίνεται

υπέστη τις περισσότερες ζημιές είναι η επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Πάφο από τους δυνατούς ανέμους και τις βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκόπηκαν δέντρα.

Από το πρωί η Αστυνομία εξέδωσε ανακοινώσεις για την καταλληλόλητα των δρόμων που έχουν επηρεαστεί από τα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, λόγω βροχής πολλοί δρόμοι δυνατόν να είναι ολισθηροί. Στις περιοχές Αγίου Νικολάου Στέγης και Κάμπου επικρατεί ομίχλη.

Επιπρόσθετα ο δρόμος Τροοδίτισσας – Προδρόμου, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Επί ποδός ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, η οποία έλαβε 45 κλήσεις που αφορούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως τους σφοδρούς ανέμους.

Όπως αναφέρθηκε 45 από τις Ειδικές Εξυπηρετήσεις αφορούσαν τα Έντονα καιρικά φαινόμενα και κυρίως τους σφοδρούς ανέμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα