Αρχίζουν οι μάχες σωτηρίας

Οι μεγάλες μάχες για την παραμονή στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών αρχίζουν την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 στις 20:00. Το Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» θα φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕ Καραβά – Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Παραλιμνίου που θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή. Ο αγώνας στη βάση απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.   

Πρόκειται για δυο ισοδύναμες ομάδες που θα διεκδικήσουν το «μαγικό αριθμό 4» όσες είναι οι

νίκες που χρειάζονται για την παραμονή στην κατηγορία. Οι δυο ομάδες που τερμάτισαν στην 7η θέση ΑΕ Καραβά και την 8η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Παραλιμνίου μοιράστηκαν τις νίκες στην Α Φάση και μπαίνουν με το σκορ νικών 1-1 στις μάχες σωτηρίας. Άρα όποια ομάδα κερδίσει αποκτά ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Οι δυο προπονητές Molchanov (ΑΕ Καραβά) και Νίκος Ρουμελιώτης (Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π.) ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη.

Στον Α  Γύρο η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. κέρδισε για την 5η αγωνιστική με 3-0 σετ στο νεόδμητο Γήπεδο Παραλιμνίου. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝOY» η ΑΕ Καραβά απάντησε κερδίζοντας με 3-1 σετ. To επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Γήπεδο Παραλιμνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα