«Σ' έχει δείρει κανένας; - Μ' έχουν δείρει πολλοί!» - VIDEO

Αντιπαράθεσης συνέχεια, με αφορμή το αίτημα των επιτελείων για αντικατάσταση του υπουργού Εσωτερικών και διορισμό υπηρεσιακού, είχαμε στο πολιτικό σκηνικό, με τους καλεσμένους στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ να ανταλλάζουν αιχμηρές ατάκες.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου δήλωσε: «Μα είναι σοβαρά πράγματα, 20 ημέρες πριν, από το Προεδρικό τώρα, συγνώμη, από το συγκεκριμένο

Προεδρικό, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν μια ιστορία πίσω τους αναφορικά με βιαιότητες, ελλείμματα δημοκρατίας…», για να διακοπεί σε εκείνο το σημείο από τον Πρόδρομο Προδρόμου, ο οποίος, σε έντονο ύφος, ρώτησε: «βιαιότητες;».

Διαβάστε επίσης: «Κανένα θέμα διορισμού υπηρεσιακού ΥΠΕΣ για Κυβέρνηση»

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ απάντησε σε υψηλούς τόνους «βιαιότητες!». Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, φανερά ενοχλημένος, εξέφρασε αρχικά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το στούντιο, λέγοντας: «Δεν θα καθίσω να ακούσω τέτοια πράγματα, σας το λέω ειλικρινά».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΑΚΕΛ, τού είπε: «Κύριε Γεωργίου, η προπαγάνδα έχει όρια. Σε ποιες βιαιότητες αναφέρεστε; Ποιες; Σε έχει δείρει κανένας; Σε αυτή τη χώρα;».

Ο κ. Γεωργίου απάντησε: «Εμένα; Ναι, με έχουν δείρει πολλοί. Εκείνοι που με έδιωξαν από το σπίτι μου…».

Με τον κ. Προδρόμου να συμπληρώνει: «Α ναι, οι Τούρκοι, οι Τούρκοι, το ξέρω. Καλημέρα».

Και τον βουλευτή του ΑΚΕΛ να τονίζει: «Εκείνοι που έδωσαν την αφορμή στου Τούρκους για να με διώξουν από το σπίτι μου. Έχουν διαπράξει βιαιότητες. Βέβαια. Και είναι τώρα ο κ. Πετρίδης ο άνθρωπος ο ικανός και ο άξιος να κατηγορεί το ΑΚΕΛ για αυταρχισμούς και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και για Σιβηρίες;».

Η αντιπαράθεση είχε και άλλα επεισόδια μεταξύ του εκπροσώπου του επιτελείου του Νικόλα Παπαδόπουλου και του κ. Προδρόμου για την οικονομία, ενώ η «Σιβηρία» και οι παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα αποτέλεσαν αιτίες διαμάχης μεταξύ του Γεάδη Γεάδη του ΕΛΑΜ και του κ. Γεωργίου του ΑΚΕΛ.

Δείτε το επίμαχο σημείο στο 22ο λεπτό του βίντεο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα