Σε ανοδική πορεία η ΑΕΛ με αναπτερωμένο ηθικό!

Η ΑΕΛ μετά τη δεύτερή της σερί νίκη, έδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία εξαργυρώνοντας τις καλές της εμφανίσεις. Ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς με την Πάφο ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε αυτά που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του και είδε το πλάνο του να βγαίνει στην εντέλεια.

Το γεγονός πως σκόραρε 2 φορές η ομάδα του χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ είχε ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα, φανερώνει την καλή δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ,

με τα αποτελέσματα στους 2 τελευταίους αγώνες να αναπτερώνουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα.

Βέβαια το παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία είναι ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού οι πράσινοι τη φετινή σεζόν διαθέτουν πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και οι κίτρινοι της Λεμεσού, αν θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και το πλάνο του προπονητή τους.

Από τον αγώνα με την ΑΕΚ και μετά, η ΑΕΛ κάνει μικρά μικρά βήματα προόδου και σε κάθε παιχνίδι δείχνει να βελτιώνεται. Αυτό θέλει να κάνει και με την Ομόνοια σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει κοντά στις προνομιούχες θέσεις,αφού για την ώρα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, έχοντας 1 λιγότερο βαθμό από τη 2η Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα