Σε αναμονή μέχρι την Δευτέρα για άνοδο της θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σε αναμονή ωστόσο θα πρέπει να μείνουμε μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όπου η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά σιγά σιγά.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος

για να καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος. Κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να πέσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά το απόγευµα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης νεφοκάλυψης και αναµένεται να πέσουν τοπικά βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά µικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα