Σχολιαστής του BBC στο Euro 2016 ο Ανρί

Στην ομάδα... ειδικών του BBC εντάχθηκε ο Τιερί Ανρί, προκειμένου να σχολιάσει, μέσω του τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας, τα παιχνίδια της τελικής φάσης του Euro 2016, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία. Ο πρώην άσσος της Άρσεναλ πανηγύρισε με

την εθνική ομάδα των «τρικολόρ» την κατάκτηση του τροπαίου το 2000, ενώ ήταν μέλος της και το 1998 όταν «σήκωσε» το βαρύτιμο κύπελλο του Μουντιάλ.



Ο Ανρί ήταν επίσης μέλος του τιμ του BBC και στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014 και θα ενισχύσει ξανά την ομάδα του δικτύου, με επικεφαλής τους Γκάρι Λίνεκερ και Άλαν Σίρερ, συμπεριλαμβανομένων και άλλων μεγάλων ονομάτων της «στρογγυλής θεάς». Το BBC Sport θα μεταδώσει 26 αγώνες στη διάρκεια του επερχόμενου Euro, μεταξύ άλλων και το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των ομίλων, ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ουαλία.

«Πραγματικά απόλαυσα τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και ήταν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για μένα ως σχολιαστής, παρά ως παίκτης. Απολαμβάνω αυτή τη δουλειά και ανυπομονώ να γίνω ξανά μέλος της ομάδας του BBC, καλύπτοντας μερικά από τα κορυφαία ματς στα οποία θα πάρουν μέρος σπουδαίοι ποδοσφαιριστές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανρί και πρόσθεσε: «Αυτό το τουρνουά με αγγίζει πάρα πολύ, καθώς το έχω κατακτήσει πριν από 16 χρόνια και το γεγονός ότι θα διεξαχθεί στη Γαλλία το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.»

Keywords
Τυχαία Θέματα