Σάλος με το βίντεο των Καβαλίερς

Το να στήσεις ένα πετυχημένο αστείο είναι τελικά πολύ δύσκολο. Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει το βίντεο που ανάρτησαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς στις γιγαντοοθόνες στην «Quicken Loans Arena» κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα για τα πλέι οφ του ΝΒΑ με αντίπαλο τους Σικάγο Μπουλς.

Σε αυτό εμφανίζεται ένας νεαρός με μπλουζάκι των «Ιπποτών» να χορεύει με τη φίλη του, όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι οπαδός των αντιπάλων τους στα φετινά πλέι οφ, την πετάει με βία στο πάτωμα.

Μάλιστα ο αφηγητής του βίντεο προτρέπει τους οπαδούς της ομάδας να μην κάνουν ξανά ένα αντίστοιχο σφάλμα, επικροτώντας έμμεσα αυτή την επίθεση. Το όλο σκηνικό προφανώς δημιουργήθηκε με χιουμοριστική διάθεση όντας παρωδία δημοφιλούς διαφήμισης στην αμερικανική τηλεόραση, όμως το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με τόση ελαφρότητα. Αναμενόμενα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την ομάδα να αποσύρει το επίμαχο βίντεο και να ζητάει συγγνώμη με επίσημη ανακοίνωσή της σήμερα.

Το όλο σκηνικό προφανώς δημιουργήθηκε με χιουμοριστική διάθεση όντας παρωδία δημοφιλούς διαφήμισης στην αμερικανική τηλεόραση, όμως το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με τόση ελαφρότητα. Αναμενόμενα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την ομάδα να αποσύρει το επίμαχο βίντεο και να ζητάει συγγνώμη με επίσημη ανακοίνωσή της σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα