Ομόνοια: Γρίφος για δυνατούς λυτές… που μόνο ένας γνωρίζει

Οι απουσίες που αντιμετωπίζει η Ομόνοια ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση αναγκάζει τον Κώστα Καϊάφα τεχνικό να προχωρήσει σε τουλάχιστον 3 αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.


Σκέμπρι, Ασίς και Λιομπζιανίτσε δεν έχουν δικαίωμα λόγω κίτρινων καρτών, ενώ η συμμετοχή του Ράμος θα κριθεί την τελευταία στιγμή (για ενδεκάδα).
Με αυτά τα δεδομένα ο Κύπριος τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Για

το κέντρο της άμυνας λογικά θα πάρουν θέση οι Ρούνιε και Γκουλόν. Δεξιά ο Μάριος Δημητρίου, ενώ αριστερά διεκδικούν θέση οι Μαργκάσα και Λεάντρο.
Ο Οικονομίδης θεωρείται αναγκαίος στον άξονα, ενώ ο Φυλακτού λογικά θα πάρει θέση δίπλα στον «Γιόγιο». Τώρα όσον αφορά την θέση του Ασίς υπάρχουν αρκετά σενάρια.
Ο Γκουλόν έδειξε να έχει τις ικανότητες να κουβαλήσει μπάλα και να μοιράσει παιχνίδι. Σε περίπτωση που ο Γάλλος αγωνιστεί ως δεκάρι, τότε ο Λεάντρο θα πάρει θέση δίπλα στον Ρούνιε και ο Μαργκάσα πάει αριστερά. Επίσης οι Κίρμ, Ράμος και Γκαρσία έχουν τις ικανότητες να πάρουν αυτή την θέση και να καλύψουν την απουσία του Ασίς.
Στα φτερά της επίθεσης διεκδικούν θέση (αναλόγως το ποιος θα αγωνιστεί στο κέντρο), οι Κιρμ, Φοφανά, Ράμος και Ρούμπιο. Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Μίκαελ Ποτέ στην κορυφή της επίθεσης.
Φυσικά όλα τα πιο πάνω είναι σενάρια και μόνο ο Κώστας Καϊάφας γνωρίζει το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα του με δεδομένο ότι τις περισσότερες φορές αιφνιδιάζει με τις επιλογές του και τον τρόπο που θα αγωνιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα