Ανάρτηση Κουγιάλη για εργασίες σε παραλία NATURA (pics)

Άμεση αντίδραση του Υπουργού Γεωργίας, Νίκου Κουγιάλη, οποίος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι ούτε ο ίδιος, ούτε κάποια υπηρεσία από το Υπουργείο έχουν δώσει άδεια για οποιαδήποτε παρέμβαση σε παραλία εντός NATURA, γνωστοποιώντας ότι έχει ζητήσει τον άμεσο τερματισμό.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε χρήστης του facebook, η μπουλντόζα στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, έχει παρασύρει μαζικά την άμμο στην παραλία.

«Αυτή η καταστροφή φαίνεται να γίνεται με τις ευλογίες μερικών υπευθύνων της περιοχής. Αιτία; Πλούσιος γάμος Ρώσων-Νοτιοαφρικανών», τονίζει η χρήστης.

Τι λέει ο Υπουργός Γεωργίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Γεωργίας Νίκου Κουγιάλη, οποίος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι ούτε ο ίδιος, ούτε κάποια υπηρεσία από το Υπουργείο έχουν δώσει άδεια για οποιαδήποτε παρέμβαση σε παραλία εντός NATURA, γνωστοποιώντας ότι έχει ζητήσει τον άμεσο τερματισμό.

Όσον αφορά στις παρεμβάσεις σε παραλία εντός Natura, δεν έχω δώσει καμία άδεια, ούτε και οι υπηρεσίες του ΥΓΑΑΠ. Ζήτησα άμεσο τερματισμό!

— Nicos Kouyialis (@NicosKouyialis) September 5, 2017

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο slideshow.

Keywords
Τυχαία Θέματα