Σαλαμίνα: Φιλική πεντάρα σε βάρος της ΑΕΛ

Η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε 5-3 την ΑΕΛ στο "Αμμόχωστος" σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για την έναρξη του πρωταθλήματος. Τα εφτά από τα οχτώ τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. (Πατήστε ΕΔΩ για φωτογραφίες)

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Άντονιτς και Μάατσι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η ΑΕΛ

μείωσε με πέναλτι του Γουέλνγκτον.

Ο Πεδρίτο έδωσε εκ νέου αέρα δυο τερμάτων στη Σαλαμίνα, αλλά ο Γουέλινγκτον με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) μείωσε σε 3-2.

Λίγο μετά ήταν η σειρά των ερυθρολεύκων να σκοράρουν από την άσπρη βούλα, με τον Μακρίεφ, ενώ το χορό των τερμάτων του πρώτου ημιχρόνου ολοκλήρωσε ο Γουέλινγκτον με κεφαλιά.

Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε στο πρώτο 10λεπτο με 2-0 χάρη σε γκολ των Άντονιτς, Μάατσι, ενώ η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 με πέναλτι του Γουέλινγκτον. Αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν ξανά αέρα δύο τερμάτων με σουτ του Πεδρίτο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με τον Γουέλινγκτον και πάλι από το σημείο της άσπρης βούλας σημείωσαν το 3-2.

Ακολούθως ο Μακρίεφ με πέναλτι πέτυχε το 4-3 για να έρθει στην συνέχεια με κεφαλιά ο Γουέλινγκτον να πετύχει το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Δέκα περίπου λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90’, ο Γκράτσι με γυριστό σουτ σημείωσε το τελικό 5-3 για τη Νέα Σαλαμίνα.

Νέα Σαλαμίνα: Bεσελόβσκι, Τσαμπούρης, Άντονιτς, Γκράτσι, Τσίνα, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς, Αμπελάιρας, Πεδρίτο, Μαάτσι, Μακρίεφ.

ΑΕΛ: Ρόμο (Γεωργίου), Λα Φράνς (Σαβανέ), Σιέλης, Σοάρες, Γουέλινγκτον, Σόουζα (Νικολάου), Αιρόσα, Φιρμίνιο, Φορτούνα, Μέσκα, Μπουένο (Αγκουινάλδο)

Keywords
Τυχαία Θέματα