Σ-έξι η Ντόρτμουντ, «καυτός» ο Σάντσο (video)

Ποιος είδε την Ντόρτμουντ και δεν τη φοβήθηκε! Η ομάδα του Φαβρ άφησε πίσω της την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου και χωρίς τον Χάαλαντ επικράτησε 6-1 στην έδρα της Πάντερμπορν. Χατ-τρικ ο Σάντσο.

Είχε επιστρέψει δυναμικά μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας, αλλά η Μπάγερν Μονάχου της έκοψε την φόρα. Τελικά, η Ντόρτμουντ, αφού χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει την όρεξή της, ξέσπασε μετά το τελευταίο αρνητικό της αποτέλεσμα και διέλυσε με 6-1 εκτός έδρας την Πάντερμπορν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζέιντον Σάντσο, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός μετά την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς σημείωσε χατ-τρικ και προσέφερε μία εξαιρετική παράσταση.

Το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Ο καταιγισμός, λοιπόν, άρχισε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έπειτα από σωρεία χαμένων ευκαιριών, στο 54’ ο Τόργκαν Αζάρ ολοκλήρωσε χωρίς κόπο μια υπέροχη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και, τρία λεπτά αργότερα, ο Σάντσο πέτυχε το πρώτο του γκολ και δεύτερο της ομάδας του.

Σε εκείνο το σημείο, η Ντόρτμουντ έδειξε σημάδια χαλάρωσης και έπειτα από χέρι του Τσαν στην περιοχή, στο 72’ ο Χινεμάιερ μείωσε για τους γηπεδούχους, που όπως αποδείχθηκε το μόνο που κατάφεραν ήταν να «νευριάσουν» τους παίκτες του Φαβρ.

Οι σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων των Βεστφαλών συνεργάστηκαν και ο Σάντσο έκανε το 3-1 ενώ στο 85’ ο δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Χακίμι, με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-1. Με το παιχνίδι να έχει χαρά του… παιδιού, ο Σμέλτσερ βρήκε δίχτυα έπειτα από 7(!) χρόνια στο 89’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σάντσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σ#45έξι, Ντόρτμουντ, Σάντσο,s#45exi, ntortmount, santso