Διπλό φονικό διερευνά η Αστυνομία στη παλιά Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες του «SigmaLive», πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα (31/05) το απόγευμα σε διαμέρισμα στην Οδό Περικλέους στην παλιά Λευκωσία. Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι στο ίδιο διαμέρισμα βρέθηκε και δεύτερο πτώμα, το οποίο ανήκει σε άνδρα. 


Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα κατάγεται από τις Φιλιππίνες και είναι 51 με 52 χρονών. Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό. 

Όπως βεβαιώνει η Αστυνομία Κύπρου,

και ο άνδρας επίσης φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και εκεί βρίσκεται το ΤΑΕ Λευκωσίας το οποίο διερευνά υπόθεση για διπλό φονικό.

Στη σκηνή κλήθηκαν ιατροδικαστές για την διενέργεια αυτοψίας. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στη σκηνή βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι. 

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας Δημήτρης Δημητρίου, σε δηλώσεις του στην οδό Περικλέους. Ο κ. Δημητρίου είπε ότι η Αστυνομία έλαβε γύρω στις 6 το απόγευμα την πληροφορία ότι στην οδό Περικλέους,  στην Παλιά Λευκωσία, «ακούγονταν φωνές από συγκεκριμένο διαμέρισμα».

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν, είπε, στη σκηνή και αφού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος, η οποία ήταν κλειστή, «εντόπισαν σε συγκεκριμένο δωμάτιο μια γυναίκα νεκρή και ακολούθως σε δεύτερο δωμάτιο εντοπίστηκε και ένας άνδρας νεκρός».

«Και τα δύο πρόσωπα φέρουν τραύματα με τέμνον όργανο», είπε, αναφέροντας ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής.

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», είπε και πρόσθεσε ότι «από τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας της γυναίκας και από εκεί και πέρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

 Είπε, επίσης, ότι ο άνδρας εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στο πάτωμα, κρατώντας στο χέρι ένα μαχαίρι.

Ανέφερε, τέλος, ότι ιατροδικαστές διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή.

Η σκηνή είχε αποκλειστεί και γίνονταν εξετάσεις από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου των δύο προσώπων. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτες, Πτώμα, Λευκωσία #45, ΤΑΕ,protes, ptoma, lefkosia #45, tae