Ρουβάς - Ζυγούλη: «Είμαστε τετραπλά ευτυχισμένοι»

Το εξιτήριο της πήρε χθες το πρωί από το μαιευτήριο Λητώ η Κάτια Ζυγούλη. Μαζί της ήταν φυσικά ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και ο νεογέννητος γιο τους.

Το ζευγάρι ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, ενώ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που περίμεναν στην έξοδο του κτιρίου.

«Είμαι τετραπλά ευτυχισμένη. Ήταν πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Κατάφερα να την ευχαριστηθώ πάρα πολύ. Αυτή την φορά φρόντισα να μην βάλω κιλά. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες είχα βάλει πολλά, θέλουν τον χρόνο τους να χαθούν τα κιλά,δεν γίνονται μαγικά.

Το μωρό είναι 3.300kg, είναι μεγάλο παιδί. Η εμπειρία είναι διαφορετική κάθε φορά γιατί έρχεται μια ψυχούλα στη ζωή», ανέφερε η Κάτια. Από την άλλη ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συμπλήρωσε: «Κατά την διάρκεια του τοκετού ήμουν πολύ κοντά. Παρά τις υποχρεώσεις, εννοείται ότι θα χαρώ το νεογέννητο γιατί θα μου δίνει δύναμη. Τα παιδιά στο σπίτι είναι προετοιμασμένα για τον ερχομό του μικρού και ανυπομονούν. Όλα είναι έτοιμα».

Κατόπιν, ο Σάκης Ρουβάς, προέβη σε αποκαλύψεις όσον αφορά στον όνομα του γιου τους, λέγοντας: «Από “Α” θα είναι το όνομα... Ανυπομονούν να το δουν και να το φροντίσουν τα αδέρφια του».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ζευγαριού στο I Love Style.

Keywords
Τυχαία Θέματα