«Ρουκέτα» στο φινάλε και στην 4άδα η Λάτσιο

Με εκπληκτικό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο στο 80’ η Λάτσιο έκαμψε την αντίσταση της Σαμπντόρια στο Olimpico (1-0) και με αγώνα περισσότερο προσπέρασε την Ρόμα.

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε στο τέλος η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία λύγισε με 1-0 στην Αιώνια Πόλη την Σαμπντόρια που για 9ο σερί ματς έμεινε μακριά από τη νίκη. Ετσι, οι Laziali πήγαν στην 4η θέση του Campionato, στους 45 βαθμούς και το -2 από τις Ιντερ και Μίλαν, ενώ η Ρόμα είναι στους 44 με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι περισσότεροι περίμεναν

μια χαλαρή νίκη, όμως αυτό δεν έγινε για την Λάτσιο, που είχε να αντιμετωπίσει πολυπρόσωπη άμυνα και μια ομάδα που είχε κατέβει με μοναδικό στόχο τον βαθμό. Στο πρώτο μέρος είχαμε μόλις μια καθαρή φάση, στο 41’ όταν ο Αουντέρο είπε «όχι» στον Φελίπε Αντερσον και στην επαναφορά ο Πέδρο βρήκε δοκάρι και ο Ιμόμπιλε κενή εστία πλάσαρε ψηλά.

Στην επανάληψη, όσο ο χρόνος που απέμενε γινόταν λιγότερος, τόσο τα σφυρίγματα γίνονταν πιο πολλά από τους τιφόζι των Ρωμαίων, που έβλεπαν την γκέλα να έρχεται. Ομως ο Λουίς Αλμπέρτο φρόντισε να μην συμβεί αυτό αφού στο 80’ με τηλεκατευθυνόμενο σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι έγραψε το 1-0 που παρέμεινε ως το τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρουκέτα, 4άδα, Λάτσιο,rouketa, 4ada, latsio