Ρεάλ: Τα ρεκόρ του Νάβας

Αποψη εξακολουθεί η διαδρομή του Κέιλορ Νάβας, που γράφει ιστορία (και) στο Champions League. Ο Κοσταρικανός έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας που έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία διοργάνωση και δεν έχει δεχθεί γκολ στα πρώτα του έξι παιχνίδια. Η Βασιλεία με την Λουντογκόρετς την περασμένη σεζόν και Σαχτάρ, Μάλμε και δύο φορές η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κατάφεραν να

τον νικήσουν, συμπληρώνοντας 540 λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ετσι ξεπέρασε τα 529 λεπτά του Μιγκέλ Ανχελ Μόγια από 24, Νοεμβρίου του 2010, ημερομηνία κατά την οποία έκανε το ντεμπούτο του στο τουρνουά με την Βαλένθια και 25η Φεβρουαρίου του 2015, όταν δέχθηκε το πρώτο του γκολ σαν τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Επίσης είναι γενικά η 11η καλύτερη στην ιστορία του Champions League (και όχι απλά ενός πρωτάρη).

Ο Κέιλορ Νάβας δεν έχει δεχθεί γκολ στο Bernabeu από τις 15 του περασμένου Ιανουαρίου, στην ισοπαλία (2-2) με την Ατλέτικο στο Κύπελλο. Την τρέχουσα σεζόν είναι αήττητη η Ρεάλ στο σπίτι της και ανίκητος ο Νάβας (9 συνεχόμενα παιχνίδια και συνολικά 854 λεπτά) καλύτερα από οποιοδήποτε τερματοφύλακα φορέσει ποτέ τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Συνολικά έχε δεχτεί μόλις τρία γκολ σε 13 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα