Αλέγκρι: "Με 11 παίκτες θα είχαμε νικήσει"

Ο Ελβετός Λιχστάινερ, που σχεδόν πριν ένα μήνα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για να ρυθμίσει κάποια αρρυθμία που παρουσίασε, ήταν εκείνος που έβγαλε όρθια την Γιουβέντους από την αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ (1-1), δίνοντας της την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης . Ισοφάρισε (44), το γκολ του Τζόσον (18), σε ένα ματς που η Γιουβέντους από την αρχή της επανάληψης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Ερνάντες. Μία νίκη που βέβαια είχε και πρωταγωνιστή

τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, που σταμάτησε θεαματικά προσπάθειες των Στιντλ και Θόργκαντ Αζάρ.

«Θα είχαμε νικήσει εάν παίζαμε με 11 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο,» είπε ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Ρισκάραμε κάπως, αλλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε αρχίζαμε να παίζουμε καλά. Με την αποβολή έγιναν τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς. Ο όμιλος δεν εξελίχθηκε άσχημα, θέλουμε να προχωρήσουμε. Δεν είναι εύκολος στόχος, δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Στην παρουσία του Μπουφόν και την αξία της Γιουβέντους, επικεντρώθηκε ο προπονητής της Γκλκάντμπαχ, Αντρέ Σούμπερτ. «Η παρουσία μας ήταν πολύ καλή, ο αγώνας μπορούσε να είναι στην μεριά μας, μετά την αποβολή του Ερνάντες. Όμως ήταν ένας εξαιρετικός Μπουφόν σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά δεν πρέπει να μην αναγνωρίσουμε και την αξία της Γιουβέντους. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου». Η Γκλάντμπαχ μετά την ισοπαλία αυτή δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα