Ρεάλ: Nίκη με οβίδα του Μάρκο Ασένσιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στην Γρανάδα, όμως μία βολίδα του Μάρκο Ασένσιο λίγο πριν το τέλος έδωσε την λύση για την βασίλισσα.

Ήταν ο ορισμός του «ματς παγίδα». Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε δίχως τους δύο πρώτους σκόρερ της, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν τραυματίας και ο Βινίσιους τιμωρημένος.

Λίγο πριν την σέντρα εκτός μάχης τέθηκε και ο Κασεμίρο, όλα αυτά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο στο μεσοβδόμαδο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο

Κάρλο Αντσελότι ανακάτεψε πολύ την τράπουλα, η Γρανάδα αντιστάθηκε γενναία στο «Μπερναμπέου», όμως μία βολίδα του Μάρκο Ασένσιο απογείωσε την βασίλισσα στο +6 από την Σεβίλλη.

Οι Ανδαλουσιανοί είχαν τις στιγμές τους στο πρώτο μέρος, όμως ο Ουζούνι σε δύο περιπτώσεις απέτυχε να νικήσει τον Κουρτουά, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ως καλύτερη στιγμή ένα… αυτοδοκάρι του Νέβα στο 31ο λεπτό.

Οι Μαδριλένοι δυσκολεύονταν να πατήσουν περιοχή, όμως η λύση ήρθε έξω από αυτή! Ένα φοβερό σουτ του Μάρκο Ασένσιο έδωσε την λύση στο 73ο λεπτό, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 8 γκολ στην σεζόν, εκ των οποίων τα μισά εκτός περιοχής!

Η βασίλισσα κράτησε ως το τέλος την επαγγελματική νίκη και με του +6 από την Σεβίλλη μοιάζει με απόλυτο φαβορί για την μάχη του φετινού τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα