Ράσφορντ: «Πάλεψα κατά καιρούς με ψυχολογικά θέματα εκτός γηπέδου»

Ο Μάρκους Ράσφορντ ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη στιγμή στην καριέρα του, αφού σημείωσε το 100ο του γκολ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρίζοντάς της τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, υπέφερε πιο πολύ από τους περισσότερους την περασμένη σεζόν, όταν επέστρεψε στη δράση μετά από χειρουργική επέμβαση στον ώμο και η αυτοπεποίθησή του επλήγη όταν έχασε

τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Την Κυριακή (30/10) αφού πέτυχε το έβδομο γκολ του στη σεζόν φέτος, κι έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που φτάνει τα 100 τέρματα, μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ το 2009, παραδέχτηκε ότι η απόδοσή του ανεβαίνει όταν είναι σε καλύτερη διάθεση ψυχολογικά.

«Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει μια εντελώς διαφορετική ενέργεια γύρω από ολόκληρο τον σύλλογο, το προπονητικό και αυτό με βοηθά να είμαι πιο ήρεμος, νιώθω πραγματικά κίνητρο τώρα», είπε ο Ράσφορντ. «Δυσκολεύτηκα κατά καιρούς την περασμένη σεζόν - περισσότερο με ψυχικά θέματα, όχι την απόδοσή μου. Ήταν άλλα πράγματα εκτός γηπέδου. Πολύ συχνά την περασμένη σεζόν δεν ήμουν ήρεμος. Πρέπει να σκοράρω μερικές ακόμα κεφαλιές. Για μένα είναι να μπω στην περιοχή και τα γκολ θα έρθουν».

Ο Γκάρι Νέβιλ στάθηκε αργότερα στα ειλικρινή σχόλια του Ράσφορντ για τους αγώνες του με την ψυχική του υγεία. «Ήταν τρομερό να ακούς τον Ράσφορντ να λέει ότι δεν ήταν πνευματικά ήρεμος πηγαίνοντας σε έναν αγώνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι του έβαλαν πολλά στο κεφάλι εκτός γηπέδου. Πάρα πολλά. Μερικές φορές πρέπει να απλοποιήσεις τη ζωή σου».

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράσφορντ, Πάλεψα,rasfornt, palepsa