Πυρά κατά διαιτησίας, επιστολή στον Κούμα και σκέψεις αποχώρησης!

Η διαιτησία του Ιωάννη Χριστοδούλου στην αναμέτρηση με τον Οθέλλο έγινε η σταγόνα που προκάλεσε το τέλος της ανοχής και την έκρηξη του Τάσου Αναστασίου.

Ο βασικός χρηματοδότης της Ολυμπιάδας Λυμπιών με δηλώσεις του στον Super Sport έστρεψε τα πυρά του κατά του Κύπριου διαιτητή, αποκάλυψε ότι έχει προτρέψει

τους παίκτες της ομάδας ν' αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα β' κατηγορίας, ενώ συνάμα έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

«Χθες ήρθε το αποκορύφωμα της καταστροφής της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Ο ίδιος διαιτητής, ο Ιωάννης Χριστοδούλου, μας έκανε ακριβώς τα ίδια πέρσι με τον ΑΣΙΛ. Ήταν τιμωρημένος από την Α' κατηγορία και τον έστειλαν κοντά μας. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, πήγα στο γραφείο του, με χαιρέτησε. Του είπα ‘φίλε Ιωάννη, θέλω ένα παιχνίδι 50-50 και να ξεχάσουμε τα παλιά’. Μου το υποσχέθηκε. Από το 5ο λεπτό φάνηκε η πρόθεση του. Τον επιθετικό μας τον έβαλαν στο μάτι. Δεν έδωσε κανένα φάουλ. Έκλεισε τα μάτια του. Η δικιά μας ομάδα είναι νεαρή. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο 72' ο κ. Ιωάννης έδωσε πέναλτι που δεν έπρεπε. Το παιχνίδι έχει κινηματογραφηθεί. Εγώ με την ομοσπονδία δεν έχω κανένα θέμα. Και μετά από λίγα λεπτά έδωσε πάλι πέναλτι, ακριβώς στο ίδιο σημείο».

«Ήμουν ο βασικός χρηματοδότης, η ομάδα δεν έχει εισοδήματα. Εγώ δεν μπορώ να δίνω πάνω από 20 χιλιάδες το μήνα και να έρχεται να μας κοροϊδεύει ένας άνθρωπος. Παραιτήθηκα, δεν θέλω να ξαναμπώ στο γήπεδο. Κάλεσα τον διαιτητή να πάει να απολογηθεί, όπως και τον πρόεδρο του Οθέλλου. Του είπα να βγει και να πει την αλήθεια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Ζήτησα από τους παίκτες μου να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και την ομοσπονδία. Δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν έπιασε λεφτά, είναι βλάκας. Δεν το κάνει κανείς έτσι, είναι σκόπιμα λάθη. Πρέπει η ομοσπονδία και το κράτος ν’ αναλάβουν αυστηρά μέτρα. Είμαστε ένα αριστερό σωματείο και οι παίκτες μας 90% είναι δεξιοί. Έστειλα επιστολή στον κ. Κούμα για άμεση συνάντηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυρά, Κούμα,pyra, kouma