ΠτΔ: Tο δρόμο της ασφάλειας εγγυάται ο ΔΗΣΥ και ο υποψήφιος του Αβέρωφ

Το θέμα είναι μια παράταξη που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην πατρίδα να παραμένει ενωμένη και δυνατή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, στη Λευκωσία, και κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ σήμερα ότι ενωμένοι «συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε» και ερωτηθείς αν ισχύει το ίδιο και για αυτόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

απάντησε «βεβαιότατα. Όταν λέμε ενωμένοι δεν εννοούμε μόνο με τον κ. Νεοφύτου, αλλά ενωμένη η ηγεσία.

Οι πολιτικοί καιροσκόποι, εννοώ τους προβλέποντας τις καιρικές συνθήκες, νόμιζαν ότι ακολουθούν καταιγίδες κλπ. Δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά που μέσα σε μια οικογένεια μπορεί να επισυμβαίνουν και κάποια προβληματάκια. Το θέμα είναι η αγάπη προς την πατρίδα, η αγάπη προς μια παράταξη που συνεισέφερε και συνεισφέρει στην πατρίδα, να παραμένει ενωμένη, δυνατή και να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει».

Mετά το πέρας της εκδήλωσης ο ΠτΔ έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο twitter

 

Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα, την προκοπή και την ανάπτυξη του τόπου μας. Μακριά από λαϊκισμούς που οδήγησαν την οικονομία μας στα σκουπίδια.
Την συνέχιση της πορείας στο δρόμο της ασφάλειας εγγυάται ο ΔΗΣΥ και ο υποψήφιος του Αβέρωφ Νεοφύτου. pic.twitter.com/GaJZ37gpMZ

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) November 2, 2022

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού με μέλη της Κυβέρνησης.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Γιώργος Τάττης, λίγο πριν τις 7:00 το βράδυ ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Υπουργών με την ηγεσία του ΔΗΣΥ.
Όπως ανέφεραν κομματικές πηγές, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και έγινε μια ενδελεχής συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές, ξεκαθαρίζοντας τις σκιές που υπήρχαν προ ημερών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αβέρωφ Νεοφύτου βγαίνει πιο δυνατός από την αντιπαράθεση.

Διαβάστε επίσης 

Αβέρωφ για Πρόεδρο Αναστασιάδη: «Ενωμένοι συνεχίζουμε όπως αρχίσαμε» (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα