Πρώτος απολογισμός ΔΗΚΟ - Διεργασιών συνέχεια και σε λοιπούς

Σε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αξιολόγηση και διαχείριση της κατάστασης, σε σχέση με τις επιλογές του β γύρου των Προεδρικών Εκλογών της Κυριακής, προβαίνουν κόμματα και εκλογικά επιτελεία.

Διαρκείς είναι οι διαβουλεύσεις στα επιτελεία των δύο μονομάχων της Κυριακής, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά, και στα κόμματα, που τους στηρίζουν.

Συσκέψεις και καυτές πατάτες στα επιτελεία Αναστασιάδη-Μαλά

Μελετούν την πολιτική κατάσταση και τα

δεδομένα, ενόψει του δεύτερου γύρου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης αναμένει από τα κόμματα να ολοκληρώσουν τις εσωτερικές τους διαδικασίες, πριν προβεί σε περαιτέρω κινήσεις δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Σταύρος Μαλάς έχει καταθέσει ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης ενώπιον του κυπριακού λαού, το οποίο δεν μπορεί να διαφοροποιήσει ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ουσιαστικά ζητήματα. Είναι, ωστόσο, έτοιμος να ακούσει ιδέες, σκέψεις, που θα εμπλουτίζουν αυτό το πρόγραμμα δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, διαρροές ονομάτων, δήλωσε κατηγορηαμτικά ότι δεν κλείδωσε κανένα όνομα για το Υπουργικό Συμβούλιο.

Οικολόγοι: Συμπόρευση με δυνάμεις που στήριξαν Νικόλα

Να τηρήσουν κοινή γραμμή πλεύσης αποφάσισαν, σε πρώτο στάδιο, τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Την Παρασκευή η τελική απόφαση της ΕΔΕΚ

Τελικές αποφάσεις θα λάβουν στο τέλος της εβδομάδας.Προσπάθεια για κοινή στάση των κομμάτων, που στήριξαν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου, αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ με την τελική στάση να διαμορφώνεται σε συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή.

ΔΗΚΟ: Φωνές για πειθαρχικά ζητήματα στο πρόσωπο του Κάρογιαν

Η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αποφάσισε ότι διατηρεί τη συμπόρευσή του με τις δυνάμεις, που στήριξαν την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του Κινήματος την Πέμπτη.

Δείτε εδώ περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα