Ο Λιάγκας είχε σχέση μετά το διαζύγιο με ηθοποιό που συμμετέχει στο «Dancing with the stars» - Τι λέει η ίδια (φωτό)

23:30 29/1/2018 - Πηγή: seleo

Ένα θυελλώδες ειδύλλιο έζησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Γιώργος Λιάγκας και η

Βίκυ Κάβουρα, λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του παρουσιαστή με τη Φαίη Σκορδά.

Το ειδύλλιο φαίνεται ότι είχε «άδοξο τέλος λόγω του τρόπου με τον οποίο η ηθοποιός διαχειρίστηκε την κατάσταση».

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Βίκυ Κάβουρα συναντήθηκαν τυχαία

σε νυχτερινό κέντρο, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του παρουσιαστή. Σύντομα, η συνάντηση εξελίχθηκε σε σχέση κι ενώ όλα κυλούσαν πήγαιναν καλά, ένα βράδυ που πήγε ο Γιώργος να τη δει στο θέατρο έπεσε πάνω σε κάμερες και φωτογράφους.

Ο παρουσιαστής φέρεται να έφυγε εκνευρισμένος και σε μετέπειτα τηλεφωνική τους επικοινωνία η ηθοποιός του εξομολογήθηκε πως η ίδια είχε καλέσει τους δημοσιογράφους.

Την ίδια ώρα πάντως η Βίκυ Κάβουρα τα πήρε στο κρανίο με το δημοσίευμα που τη θέλει να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δυο τους από την περασμένη Παρασκευή βρίσκονται μαζί στο ίδιο πλατό, εκείνο του Dancing with the Stars.


Εκείνος από τη θέση του κριτή και εκείνη ως διαγωνιζόμενη στο show χορού. Η φημολογία που υπήρξε και στο παρελθόν γύρω από τους δύο τους αναζωπυρώθηκε. Η εφημερίδα Espresso αναφέρει σε δημοσίευμα της: «το θυελλώδες ειδύλλιο που γεννήθηκε λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιο του παρουσιαστή με τη Φαίη Σκορδά, είχε άδοξο τέλος λόγω του τρόπου με τον οποίο η ηθοποιός διαχειρίστηκε την κατάσταση».

Η ηθοποιός με έντονο εκνευρισμό απάντησε: «Μάλιστα, το άκουσα κι αυτό… Πόσο να αντέξει το στομάχι μου πρωί πρωί. Θερμά συγχαρητήρια στον «άνθρωπο» που το έγραψε. Τρελή φαντασία. Αλλά να αλλάξει επάγγελμα, καθώς η δημοσιογραφία απαιτεί και κάποια ηθική. Ντροπή και αίσχος. Έλεος πια».

Keywords
Τυχαία Θέματα