Πρωτοφανής επίθεση Κοντομηνά κατά δημοσιογράφων του on air

Πρωτοφανή και ανοίκεια επίθεση δέχθηκαν το πρωί δημοσιογράφοι της εκπομπής "Happy Day" του Alpha Ελλάδος από τον καναλάρχη και ιδιοκτήτη του ομίλου DEMCO, Δημήτρη Κοντομηνά.

Αιτία της παρέμβασης του ήταν η κριτική που ασκήθηκε κατά ιδιωτικών συμφερόντων. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που βρισκόταν στο ραδιόφωνο επανέλαβε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε μια ιδιωτική πρωτοβουλία για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε παιδιά από επιχείρηση φούρνων, η οποία εξόργισε τον συνάδελφό

του που βρισκόταν στο στούντιο ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

"Αυτό μας κάνει περήφανους τώρα ως χώρα; Όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία;...Με τόσα λεφτά που φαγώθηκαν θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια σαν χώρα!".

Η παρέμβαση Κοντομηνά κυριαρχεί στα top trend του twitter, ενώ με δεκάδες χιλιάδες θεάσεις και αναπαραγωγές του αποσπάσματος, βρίσκεται στις 10 κορυφαίες επιλογές των υπολοίπων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

-Έχεις το δικαίωμα να μη μιλήσεις.
-Αστυνομία;
-ALPHA τηλεόραση.#kontominas

— Σκισμένο Μνημόνιο (@skismemorandum) 6 Ιουνίου 2016

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία.... #kontominas pic.twitter.com/JzwEEPg1xo

— Κομήτης του Χάλι (@Theo_Assboulder) 6 Ιουνίου 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον #kontominas που είδειξε τι σημαίνει ελευθερία έκφρασης στον καπιταλισμό, καλύτερα από ότι θα το κάναμε ποτέ

— grigoris georgatos (@Trash2003) 6 Ιουνίου 2016

Τα ελλαδικά ειδησεογραφικά διαδικτυακά Μέσα, επίσης, αναπαράγουν την ανήκουστη παρέμβαση Κοντομηνά, αναδεικνύοντας τον προσβλητικών τρόπο συμπεριφοράς έναντι των δημοσιογράφων αλλά και την αντίδραση τους απέναντι στα υβριστικά λεγόμενά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα