Ανόρθωση: Τα πολλά ανοιχτά κεφάλαια

Πολλά τα ανοιχτά κεφάλαια στην Ανόρθωση και δικαιολογημένα υπάρχει αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Από τη μια τα διοικητικά και τα οικονομικά και από την άλλη το ξήλωμα της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γύρω από την ομάδα. Είναι ακόμη στη μέση, το θέμα του εκτελεστικού προέδρου με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να φλερτάρει με τη θέση…



Ο Ιούνιος θα είναι καθοριστικός για την Ανόρθωση. Αρχικά και κύρια αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο με τις δύο εκλογικές συνελεύσεις της Εταιρίας και του Σωματείου και παράλληλα να κλείσει

και το θέμα του εκτελεστικού προέδρου. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα να ξεπεράσει τον σκόπελο των Κριτηρίων. Οι τρέχουσες ανάγκες αγγίζουν τις 700 χιλιάδες ευρώ και ασφαλώς από μόνος του ο Πουλλαϊδης δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Σε σχέση με τον προγραμματισμό που τρέχει ανεξαρτήτως των όποιων διοικητικών εξελίξεων, υπάρχει πίστη στη δουλειά που κάνει ο Αλμπέρτο Μπενίτο και ότι σταδιακά η ομάδα θα αρχίσει να γεμίζει και να ενισχύεται. Δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις, αφού υπάρχει χρόνος και παράλληλα δεν σηκώνει την Ανόρθωση να ρισκάρει με την ενίσχυση της. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο από πολλές απόψεις και θα χρειαστεί να ληφθούν σωστές αποφάσεις. Η Ανόρθωση χρειάζεται παίχτες ποιότητας με προσωπικότητα που θα την ωθήσουν προς τα πάνω.

Αν τελικά παραμείνει ο Μαϊσουράτζε, τότε θα είναι θετικό για την «Κυρία», αφού ο Γεωργιανός έχει δεθεί με την φιλοσοφία της ομάδας και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στον άξονα. Βεβαίως, η πιθανή παραμονή του Μαϊσουράτζε δεν αλλάζει τα μεταγραφικά πλάνα του Μπενίτο. Ήδη βρίσκεται σε επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αναμένονται εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα