Πρώτο διπλό με «υπογραφή» Σαλάχ

Με δύο γκολ του Σαλάχ από το πρώτο μέρος, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Τότεναμ στο Λονδίνο (1-2) και πλησιάζει προς την 4άδα.

Διαβάστε επίσης:

• Έκτος στον κόσμο στο Μονόζυγο ο Ηλίας Γεωργίου!

• Ακυρώθηκε το γκολ στο ντέρμπι!

Μεγάλο ματς και μεγάλη αντίδραση από την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, η οποία μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα επικρατώντας με 1-2 των Spurs.

Η Λίβερπουλ πλησίασε την Τότεναμ και την 4άδα και αν πάρει το ματς που χρωστάει μπορεί να βρεθεί στο -4.

Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και είχαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην αναμέτρηση της αγγλικής πρωτεύουσας. Στο 11’ ο Νούνιες πέρασε στον Σαλάχ, ο οποίος υποδέχτηκε ωραία και με ψυχρό τελείωμα έγραψε το 0-1. Η Τότεναμ έφτασε κοντά στην άμεση απάντηση, όμως στο 15’ ο Πέρισιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Χόιμπιεργκ στη συνέχεια δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, ήταν η Λίβερπουλ που πέτυχε δεύτερο γκολ στο 40’ και πάλι με τον Σαλάχ, που πήρε το «δώρο» μετά την γκάφα του Ντάιερ και με όμορφη λόμπα έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ μπήκε πιο καλά και στο 50’ στάθηκε ξανά άτυχη καθώς το αριστερό πλασέ του Πέρισιτς από το γύρισμα του Σεσενιόν πήγε στο οριζόντιο. Η Λίβερπουλ είχε στην κόντρα φάσεις με Σαλάχ και Νούνιες, όμως στο 70’ η Τότεναμ μπήκε ξανά στο ματς με το εκπληκτικό διαγώνιο τελείωμα του Κέιν μετά την κάθετη του Κουλουσέβσκι. Δοκάρι είχε και ο Νούνιες με ζυγισμένο σουτ στο 82’ και δυστυχώς για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε το 1-2 παρέμεινε ως το τελικό αποτέλεσμα.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτο, Σαλάχ,proto, salach