Νέος «βασιλιάς» του Παρισιού ο Ρούνε - Νίκησε με ανατροπή τον Τζόκοβιτς

Ο Χόλγκερ Ρούνε πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση επικράτησε 2-1 του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το Paris Masters μετά από δραματικό σε εξέλιξη τελικό.

Διαβάστε επίσης:

• Το νέο πλήγμα για την ΑΕΛ!

• Τα στιγμιότυπα του αγώνα Ολυμπιακός - Δόξα

Το Παρίσι έχει νέο Βασιλιά. Ο Χόλκερ Ρούνε πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση

επικράτησε 2-1 του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το Paris Masters μετά από δραματικό σε εξέλιξη τελικό.

Ο 19χρονος Δανός βρέθηκε πίσω με σετ, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Το ματς: Ο Ρούνε γέμισε το πρώτο service game του αγώνα παρά το γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 40-0, όμως ο Νόλε βρήκε τον τρόπο να κρατήσει το σερβίς του.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που έφτασε στο break στο τέταρτο game και μάλιστα με εμφατικό τρόπο αφού ο 19χρονος Δανός πήρε μόλις έναν πόντο στο σερβίς του. Έπειτα ο Τζόκοβιτς κράτησε απλά το σερβίς του για να φτάσει στο 1-0 με 6-3.

Παρόμοια ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ, αλλά με αντίστροφους ρόλους. Ο Τζόκοβιτς στο πρώτο game δημιούργησε τριπλό break point, όμως ο Ρούνε κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του.

Ο Δανός στο επόμενο game έκανε εκείνος το break και στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει εύκολα το σερβίς του (έχασε μόλις δύο πόντους) για να φτάσει στο 6-3 και το 1-1 σετ.

Στο τρίτο σετ ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε πρώτος το break για να προηγηθεί με 3-1, όμως ο Ρούνε έδειξε χαρακτήρα απαντώντας αμέσως με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 3-3.

Έπειτα όλα έδειχναν ότι οι δύο αθλητές θα έλυναν τις διαφορές τους στο tie break, αλλά ο 19χρονος Δανός είχε άλλη άποψη. Αρχικά, έκανε νέο break στο ενδέκατο game για να προηγηθεί με 6-5.

Ο Τζόκοβιτς τα έπαιξε όλα για όλα, δημιούργησε έξι break points, όμως ο Ρούνε άντεξε και κατάφερε να φτάσει στη νίκη κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του σε Masters.

sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέος, Παρισιού, Ρούνε #45 Νίκησε, Τζόκοβιτς,neos, parisiou, roune #45 nikise, tzokovits