Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιω και να οδηγήσω!

Το ίδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen foundation, διοργανώνει την 9η φιλανθρωπική πορεία «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιω και να οδηγήσω».

Χάρη σε εσάς τα τελευταία 9 χρόνια έχουμε καταφέρει, να υλοποιήσουμε το όραμα της Δρ. Γιώτας Δημητρίου, η ζωή της οποίας διακόπηκε πρόωρα από έναν μεθυσμένο οδηγό.

Το Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing

Queen foundation, μέσω της δικής σας συμμετοχής, αλλά και ενός δικτύου επαγγελματιών στον τομέα της ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής, έχει καταφέρει να βοηθήσει 190+ παιδιά και τις οικογένειες τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους!

Γι’ αυτό, λοιπόν, σας καλούμε άλλη μια χρονιά να δώσετε το παρόν στην μεγάλη γιορτή του DQ Foundation, την 9η ετήσια φιλανθρωπική μας πορεία, με στόχο την ενημέρωση για τους κινδύνους που ελλοχεύει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πότε? Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 08:30.

Πού? Στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

Γιατί? Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ζωές.

Εγγραφείτε από σήμερα και έως τις 27 Οκτωβρίου διαδικτυακά στο www.dancingqueenfoundation.com

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 25 818140.

Σημειώσεις πρός συντάκτες

Το ίδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου – The Dancing Queen foundation, ιδρύθηκε το 2009 εις μνήμη της Δρ. Γιώτας Δημητρίου της οποίας η ζωή διακόπηκε πρόωρα από έναν μεθυσμένο οδηγό στην Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2008. Το ίδρυμα ιδρύθηκε από φίλους και συγγενής της Δρ. Δημητρίου, της οποίας όνειρο ήταν να βοηθήσει παιδιά στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Παρόλο που η ίδια η Δρ. Δημητρίου δεν έζησε να δει το όνειρο της να πραγματοποιείτε, το ίδρυμα κρατάει το όνειρο της ζωντανό προσφέροντας υποστήριξη σε παιδιά και στις οικογένειες τους, στον τομέα της ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής.

Στόχος του ιδρύματος η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν τον τομέα της ψυχικής υγείας, αλλά και η εξεύρεση πόρων για προσφορά θεραπειών σε παιδάκια οικογενειών που χρήζουν ανάγκης μέσω του δικτύου επαγγελματιών του παραπάνω τομέα.

Η ετήσια φιλανθρωπική πορεία «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιω και να οδηγήσω», διεξάγεται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο (μήνα που τόσο άδικα χάθηκε η Γιώτα). Η πορεία αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για το ίδρυμα. Παράλληλα στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους και τις καταστροφικές συνέπειες, που ελλοχεύει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε διαδικτυακά το www.dancingqueenfoundation.com

Keywords
Τυχαία Θέματα