''Ποσά τα οποία ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ'' (video)

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής, για την επιτυχημένη έκδοση του Ομολόγου και τις προοπτικές του επενδυτικού Σχεδίου.

Αναλυτικά:

«Θέλω και με αυτόν τον τρόπο και επίσημα να ανακοινώσω την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας έκδοσης ομολόγου. Έχουμε καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να καλύψουμε τον στόχο που προνοούσε το ένα εκατομμύριο. Να ευχαριστήσω δημόσια όσους έχουν επένδυση στο ομόλογο.

Θέλω να επισημάνω ένα πολύ σημαντικό γεγονός, ότι στην προσπάθεια αυτή συνέδραμαν και φίλοι Ομονοιάτες με ποσά των 500 και 1000 ευρώ. Με μεγάλη μου ευχαρίστησή

ανακοινώνω πως μας έχουν εμπιστευτεί και άτομα και εταιρίες και έχουν επενδύσει ποσά τα οποία ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ. Ο κόσμος πίστεψε στην προσπάθειά μας και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε και το μέλλον.

Θέλω να δηλώσω πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της περιόδου για να εξαντλήσουμε όλο το ποσό. Θα πρέπει να καλέσω τον κόσμο της Ομόνοιας να έρθει να επενδύσει στα μικρά ποσά και να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα