Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ - Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ΕΝΠ

Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να επικρατεί με 2-0 της ΕΝΠ στο Τσίρειο Στάδιο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.Τα γκολ πέτυχαν οι Ιβάν Κάρλος με πέναλτι στο 50' και ο Αβραάμ στο 60' της αναμέτρησης. Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους φετινό τρίποντο, ενώ οι βυσσινί έμειναν χωρίς βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές.

Η σέντρα του αγώνα έγινε, με την

ΑΕΛ να μπαίνει έχοντας την κατοχή αλλά χωρίς να βρίσκει χώρους για να δημιουργήσει, ενώ την ίδια ώρα η Ένωση έδειξε απειλητική στις αντεπιθέσεις. Αρχικά στο 7' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Στεπάνιακ να στέλνει την μπάλα λίγο έξω, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Ριέρα σέντραρε με την μπάλα να περνάει από όλους.

•Δείτε το live του αγώνα.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ ήταν λες και αφυπνίστηκε από τις φάσεις της Ένωσης και άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με κυριότερη την φάση του Αβραάμ στο 18' μετά από φάση διαρκείας ο Κύπριος άσος σούταρε και ο Κλέιμαν απέκρουσε δύσκολα. Στα υπόλοιπα λεπτά το ματς είχε καλό ρυθμό με την ΑΕΛ να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες που θα τις απέφεραν το γκολ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

To ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να αρχίζουν όπως τελείωσαν το πρώτο βάζοντας πίεση στα καρέ του Κλέιμαν. Η πίεση απέφερε καρπούς,καθώς στο 48' η ομάδα του Κέρκεζ κέρδισε το πέναλτι και ταυτόχρονα την κόκκινη κάρτα του Ουντόζι που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιβάν Κάρλος που δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του στο 50' του αγώνα.Το γκολ και κυρίως η κόκκινη κάρτα του Ουντόζι άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα κάτι και έδωσε σαφώς τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην ΑΕΛ, με τους βυσσινί να έχουν ακόμη πιο δύσκολο έργο στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα.

Στο 55' η Ένωση έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο παιχνίδι και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Βαρέλα όταν εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Βοζίνια. Ότι δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι το κατάφεραν οι γηπεδούχοι με τον Αβραάμ στο 60' να κάνει το 2-0 με ωραίο σουτ και να βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες των βυσσινί.

Μετά το 2-0, ο ρυθμός ήταν κακός με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως συμβιβάστηκαν με το σκορ,με αποτέλεσμα να παραμείνει το τελικό σκορ, με την ΑΕΛ να παίρνει την πρώτη της νίκη και την Ένωση να παραμένει χωρίς βαθμό για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα