Πρώτη είδηση ο Κρίστιανσεν

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ που με νίκη των "γαλαζοκιτρίνων" θα έχουμε πρωταθλητή, στην Ελλάδα συνεχίζουν να ασχολούνται με το θέμα... Κρίστιανσεν.

Από τη στιγμή που ο Δανός τεχνικός δεν έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και για τη νέα χρονιά, ούτε υπήρξε κάποια ανακοίνωση μέχρι στιγμής για την ανανέωση

του, αν και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, στην Ελλάδα τον έχουν ως το φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Σήμερα Σάββατο ο Τόμας Κρίστιανσεν παίζει παντού ως πρώτο όνομα.

Το δημοσίευμα από το Sport24:

O Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει τον Ρεμί Γκαρντ. Από τη στιγμή που ζήτησε νέα παράταση, θεώρησε ότι δεν υπήρχε λόγος να τον περιμένει και να χάσει κι άλλο χρόνο. Ο δε Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μην δουλέψει του χρόνου σε κάποια ομάδα, γιατί θα κάνε μία χειρουργική επέμβαση.

Ο Εσκριμπά από την πλευρά του θέλει να βγάλει την Βιγιαρεάλ στην Ευρώπη για να συνεχίσει εκεί την προπονητική του καριέρα. Και να θυμίσουμε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την παραπάνω εβδομάδα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουν αρχίσει τις τελευταίες ώρες να ακούγονται διάφορα ονόματα με πρώτο-πρώτο αυτό του Τόμας Κρίστιανσεν. Μέχρι και τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο Δανός που θα μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, δεν είχε την παραμικρή ενόχληση. Ωστόσο, σαν να έδειχνε ότι περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό. Στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι στο τέλος ο Δανός με... ισπανικές καταβολές θα είναι ο “εκλεκτός” των Πειραιωτών.

Τη φετινή σεζόν κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ απέκλεισε από το Europa League και την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

Keywords
Τυχαία Θέματα