Πρόθεσή να στηρίξει το έργο του Hope For Children, εξέφρασε ο Χριστοδουλίδης

Την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο του "Hope For Children" εξέφρασε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη το «Σπίτι του Παιδιού», για να ενημερωθεί εφ’ όλης της ύλης για το σημαντικό έργο που επιτελείται από τον οργανισμό για την προστασία των παιδιών και των δικαιωμάτων τους.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κ. Χριστοδουλίδη, ο υποψήφιος έγινε δεκτός από τη διοίκηση και τα μέλη του προσωπικού του “Hope For Children” CRC Policy Center.

Στη

συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του επιτελείου του κ. Χριστοδουλίδη, καθώς επίσης και η Αναστασία Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Συμβουλίου “Φωνή”, ο Γενικός Διευθυντής του HFC, Joseph Borghese, η Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού, Άντρια Νεοκλέους, η Συντονίστρια του «Σπιτιού του Παιδιού», Τάνια Μασιά, και το μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Ιωαννίδης.

Στον κ. Χριστοδουλίδη έγινε παρουσίαση όλων των προγραμμάτων και δράσεων του HFC, ενώ παράλληλα δόθηκαν διευκρινίσεις για τον τρόπο λειτουργίας των δομών και των πηγών χρηματοδότησης του οργανισμού, αναφέρει το δελτίο Τύπου. Ακολούθως, έγινε ξενάγηση των προσκεκλημένων στους χώρους του «Σπιτιού του Παιδιού» και ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες που ακολουθούνται και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους εμπλεκόμενους φορείς κάτω από την ίδια στέγη για τη διυπηρεσιακή και πολυθεματική διαχείριση των περιπτώσεων που διερευνώνται για ενδεχόμενη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση παιδιών.

Προστίθεται ότι ο Γενικός Διευθυντής του HFC, Joseph Borghese, ευχαρίστησε τον κ. Χριστοδουλίδη για το ενδιαφέρον που επέδειξε προς τα προγράμματα του Οργανισμού. Ο κ. Borghese τόνισε την σπουδαιότητα των προγραμμάτων που υλοποιούνται και αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια σε αυτά, καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη. 

Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε την εκτίμησή του προς το σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελείται από το Hope For Children και τόνισε την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο αυτό με κάθε δυνατό μέσο, συνεισφέροντας στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Διαβάστε ακόμη: Συναντήσεις Χριστοδουλίδη με Φίλους και Εθελοντές σε Λευκωσία και Λεμεσό

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα