«Πρόθεσή μας μα συνεχίσουμε με τον Σάββα, είμαστε αισιόδοξοι»

Εκτός πρώτης εξάδας και κυπέλλου, αλλά με συγκομιδή που πρακτικά εγγυάται την άνετη παραμονή της η Νέα Σαλαμίνα έχει τη δυνατότητα να δρομολογήσει από τώρα εξελίξεις εν όψει της νέας σεζόν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...την πορεία της ομάδας στην α' φάση: «Οι ποδοσφαιριστές μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων, βρισκόμασταν ένα βήμα πριν την εξάδα. Αναγκάσαμε τους αντιπάλους ν’ αναγνωρίσουν την αξία της ομάδας μας. Καταφέραμε ένα μικρό άθλο τη φετινή περίοδο και ανεξαρτήτου

αποτελέσματος, είναι όλοι στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα άξιοι συγχαρητηρίων. Φυσικά και μας απογοήτευσε που μείναμε εκτός εξάδα. Σε πέντε μέρες χάσαμε και τους δύο μας στόχους. Θα είμαστε στο β’ γκρουπ, οφείλουμε να είμαστε συνεπείς για τα 14 παιχνίδια που απομένουν. Θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο»

...την επόμενη μέρα: «Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε σκέψεις για τη νέα περίοδο. Πρόθεση του ΔΣ είναι να συνεχίσουμε με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και με τον ίδιο και με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος όμως και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από εμάς και μαζί θα βρούμε τη κοινή συνισταμένη για να συνεχίσουμε».

...τη δήλωση από πλευράς Ομόνοιας πως η Νέα Σαλαμίνα καταψήφισε το αίτημα διεξαγωγής των παιχνιδιών τους την ίδια μέρα: «Διαψεύδω κατηγορηματικά, δεν ήμασταν εναντίον στο ν’ αλλάξει η ημέρα του αγώνα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Φαντάρο δεν τηρήθηκε τέτοιο θέμα και δεν ψήφισε εναντίον. Η θέση του σωματείου λέχθηκε ξεκάθαρα ότι ήμασταν υπέρ στο αίτημα της Ομόνοιας».

Keywords
Τυχαία Θέματα