Πρόθεση Φαρμακοποιών για να συνδράμουν τους εμβολιασμούς

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φαρμακοποιοί εκφράζουν την ετοιμότητά τους να συμβάλλουν με διάφορους τρόπους στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για αναχαίτισης της πανδημίας στην χώρας μας, αφού εκφράζουν πρόθεση-εάν τους ζητηθεί- να συμμετάσχουν στους εμβολιασμούς.

Την ώρα που οι εμβολιασμοί θεωρούνται ως το εργαλείο που θα επιτρέψει στην χώρα να βγει ευκολότερα από το νέο lockdown, μιλώντας στο SigmaLive,

η  πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ εκφράζει την πρόθεσή του Συλλόγου για επιπλέον επιμόρφωσή τους ταυτόχρονα με την επιμόρφωση για εμβολιασμούς για την εποχική γρίπη.

«Μετά το Πάσχα αρχίζουν οι φαρμακοποιοί την επιμόρφωση για εμβολιασμούς κατά της εποχικής γρίπης. Εάν θεωρεί η Πολιτεία ότι θα μπορούσαμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτή θα μπορούσαμε ταυτόχρονα να επιμορφωθούν οι φαρμακοποιοί και για τον εμβολιασμό κατά της covid-19», είπε η κα Ισσέγιεκ.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη διαβούλευση ή συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς ωστόσο θέλουν για να εκφράσουν την ετοιμότητά «εάν πραγματικά χρειαστεί».

Σημειώνεται πως, οι εμβολιασμοί για την γρίπη Α΄ αρχίζει Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς SMS στις Εκκλησίες τη Μ. Εβδομάδα – Αλλαγές στις συναθροίσεις το Πάσχα

Μέσα σε λίγα λεπτά διευθετήθηκαν σχεδόν 5.000 ραντεβού για εμβολιασμό

Χ.Κληρίδης: Να αναθεωρηθούν οι αποφάσεις ΥΣ για μετά τις 9 Μαΐου

Το διάταγμα βάζει φρένο στις υπεραγορές για 1η Μαΐου

Keywords
Τυχαία Θέματα