Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας: Στην κορυφή η Καρμιώτισσα

Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών αναμετρήσεων της δεύτερης αγωνιστικής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών βρίσκεται μόνη της στην κορυφή.

Μετά το εντυπωσιακό εκτός έδρας 4-1 της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην έδρα της με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, που ξεκίνησε τη χρονιά με ισοπαλία (0-0 με την Αναγέννηση).

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 1-0 από γκολ του Σουλίδη στο 67'

και έφτασε στους έξι βαθμούς.

*Εκτός έδρας αποστολή για τον Οθέλλο που φιλοξενήθηκε από τον Ν&Σ Ερήμης και επικράτησε με 2-0 και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Στο 31' μεγάλη ευκαιρία για τον Οθέλλο. Ο Μιχαήλ απέκρουσε πέναλτι του Ανδρέα Πιταρά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πιταράς έδωσε προβάδισμα στον Οθέλλο και λίγο πριν το φινάλε πέτυχε και δεύτερο γκολ η ομάδα της Αθηαίνου με τον Ευαγγέλου.

*Στην Πόλη Χρυσοχούς με αντίπαλο την τοπική ΕΝΑΔ αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός. Στο 89' ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Σεράνο και με το 1-0 μηδένισε την τιμωρία με το -3 λόγω κριτηρίων.

*Στη Λακατάμια η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς κέρδισε με 2-0 του ΘΟΪ από τέρματα που πέτυχαν οι Σύκας και Χριστοφή. Στις καθυστερήσεις η Παρεκκλήσιά έχασε και πέναλτι.

*Στη Δερύνεια η τοπική Αναγέννηση πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

Ανοιξε το σκορ στο 53' με τον Ανδρέα Κυπριανού που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και στο 67' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η ΠΑΕΕΚ μείωσε με τον Φραγκέσκου στο 83' και αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πετυχαίνει φέτος.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη γειτονική αναμέτρηση μεταξύ της Ελπίδας Ξυλοφάγου με το Διγενή Ορόκλινης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ0-1ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ2-1ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ1-0ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ0-1ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ0-2ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥΕ.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ0-2ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ16:00ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα