Η Τότεναμ συνέτριψε τη Σίτι (βίντεο)

Η Τότεναμ έκανε σπουδαία ανατροπή και συνέτριψε με 4-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο "White Hart Lane", χάρη στα γκολ των Ντάιερ, Αλντερβάιρελντ, Κέιν και Λαμέλα. Ο Ντε Μπρούινε είχε ανοίξει το σκορ για τους "πολίτες". Τρομερές αποκρούσεις από τον Γιορίς.


Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του αγώνα, πίεσε για το γκολ και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 25' με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε. Ο Γιάγια Τουρέ

έβγαλε στην αντεπίθεση τους "πολίτες", πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βέλγο άσος κι αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι παίκτες του Μάνουελ Πελεγκρίνι πίεσαν για το δεύτερο γκολ, όμως ο Ούγκο Γιορίς βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και έσωσε σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του με εντυπωσιακές αποκρούσεις.Όσο περνούσε η ώρα η Τότεναμ ανέβαζε την απόδοσή της και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου να φέρει το ματς με τον Έρικ Ντάιερ. Ο Ντε Μπρούινε έδιωξε άτσαλα την μπάλα κι ο Άγγλος μεσοαμυντικός με συρτό σουτ (και τη βοήθεια του δοκαριού) νίκησε τον Καμπαγέρο.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Σίτι πίεσε για το γκολ, όμως η Τότεναμ, κόντρα στη αγώνα, έκανε την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Τόμπι Αντερβάιρελντ.Οι "πετεινοί" εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και πέτυχαν ακόμα ένα γκολ στο 61' με τον Χάρι Κέιν. Ο Κρίστιαν Έρικσεν εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα "τράνταξε" το αριστερό δοκάρι του Καμπαγέρο, όμως στην επαναφορά ο Άγγλος επιθετικός με πλασέ έκανε το 3-1. Το ριπλέι, βέβαια, δείχνει πως ο 22χρονος άσος ήταν σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 78' ο Έρικ Λαμέλα με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

FT - VIDEO (Premier League): Tottenham Hotspur 4-1 Manchester City FCAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, 26 September 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα